Biztos, ami biztos

Hírmorzsák

Miután egy hetet eltöltöttél azzal, hogy egy nagyon jó ügyfél kockázatait felmérd kiderül, hogy egy másik alkusznak adja a megbízást.
 

Kezdőlap arrow Hírek arrow Magamról arrow Jövő Tervező
Jövő Tervező PDF Nyomtatás E-mail

A legújabb szolgáltatás: a jövőtervező.
Autó, lakás, nyugdíj, egészség - életünk meghatározó dolgairól sokszor döntünk felelőtlenül. A jövőtervező segítségével néhány perc alatt megkönnythetjük ezeket a döntéseket. A kérdésekre adott válaszok tulajdonképpen egy pénzügyi elemzési folyamat részei. Az előzetes igényfelmérést követően alkuszként sokkal személyreszabottabb, az Ön élethelyzetéhez, igényeinek megfelelő ajánlatokat választhatok ki a piac nyújtotta lehetőségekből. Sőt, újabb kínálatot is generálhat a pontosan kitöltött kérdés-sor.

Megjegyzendő, hogy a válaszadás önkéntes, a tematikus csoportokba foglalt kérdésekre nem kötelező valamennyire válaszolni! Ha Ön szeretne életének hátralevő részére felkészülni, felelősen gondoskodni önmagáról, családjáról, szeretteiről, akkor beszéljünk a jövőről. Az alábbi képre kattintva indítsa el a

Jövő Tervezőt!
 
jovo_tervezo

A Jövő Tervező hét csoportban fogalmaz meg kérdéseket, melyekre akarata szerint válaszolhat. A pénzügyi elemzési folyamat során, amolyan előzetes igényfelmérést készítek, mely alapján szükség/igény esetén pontos ajánlatokat szerezhetek be a piaci szereplőktől. Előfordulhat az is, hogy a kérdés-sor alapján új kínálati termékek is megjelennek a pénzügyi piacon. A Jövő Tervező az alábbi kérdéscsoportokból áll (a tervező indítását követően nem szükséges minden kérdésre válaszolni!):
  1. otthon/ingatlan
  2. autó
  3. banki szolgáltatások
  4. befektetések
  5. megtakarítások
  6. jogvédelem
  7. egészség, betegség
Még több információ és kapcsolat a Facebook-on! <-klikk!
 
< Előző   Következő >

Szavazások

Mit tesz a nyugdíjpénztári reálhozammal?
 
Biztos, ami biztos© 2021 Biztos, ami biztos
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Szoftver partner:HelmetSoft +36/30/632-3173