Biztos, ami biztos

Hírmorzsák

Ha házhoz kell menned kárt becsülni, a kutya biztos, hogy hamis. Folyománya: Kifelé menet a kutya annál hamisabb, minél elégedetlenebb a gazda a megállapított kártérítési összeggel. Oldalági folyománya: Nincsen olyan kutya, amelyik nem harap.

 

Kezdőlap arrow Hírek arrow blog arrow Fejlődés
Fejlődés PDF Nyomtatás E-mail
Amikor másfél évvel ezelőtt 2007. januárjában elindítottam online szolgáltatásaimat, weboldalamat, úgy gondoltam, hogy a hagyományos tanácsadás mellett mindenképpen jó alkalom, lehetőség elektronikusan is megjelenni. A piac legfontosabb híreit, kínálatát ily módon a leggyorsabb és legegyszerűbb eljuttatni a célcsoportnak, a felhasználóknak, ügyfeleknek.
Az idő bizonyította, hogy sokan éltek az elektronikus szolgáltatások adta lehetőséggel. A kezdeti bizonytalanságok után mára elmondható, hogy havonta többszázan használják online a szolgáltatásokat, jutnak hasznos információkhoz. Érdekes tapasztalat, hogy a nyilvános fórum helyett inkább személyesen keresnek a problémákkal, megoldási kérdésekkel, ami persze érthető is, hisz, ha jövőről, személyes életútról, egyáltalán az életről van szó, az mindenképpen bizalmat érdemel.

Az induláskor szerettem volna látni azt, hogy valóban érdemes-e online megjelenni. Ezért az ügyintézés dokumentumait kizárólag regisztrált felhasználóimnak tettem elérhetővé.
Mostantól azonban szabaddá tettem ezt a funkciót is a portálon. Az ügyfelek bizalmát szeretném ezzel is viszonozni.
A fejlődésnek azonban nincs vége. A következő hétvégén újabb bejelentésre készülök, mely remélhetőleg alapjaiban változtatja majd meg eddigi együttműködésünket, kapcsolataimat Önnel. Elöljáróban egy fontos fogalomról szeretnék néhány információt  megosztani Önnel: a mentor. ->Részlet a Wikipédiából:
  • Mentór, Alkumusz fia a Homérosznak tulajdonított Odüsszeia című epikus költeményben Télemakhosz atyai jóbarátja (görög mitológia)
  • Mentór, Herkulesnek és Theszpiusz lányának, Azópisznak fia a görög mitológiában [1]
  • Mentór, Eurüsztheusz fia, az aténiak ölték meg egy csatában (görög mitológia)[2]
  • A mai szóhasználatban egy olyan személyt jelent, aki mint idősebb és tapasztaltabb barát, tanár vagy tanácsadó atyailag segít jó tanácsokkal valakit
  • Munkahelyi környezetben olyan személyt jelent, aki egy munkatársa számára tanácsadóként áll rendelkezésre, például szakkérdésekben. A mentor elkíséri a munkatársat szakmai fejlődése során, és példát mutat neki.
Hogy miként illik össze a mentor, mentorálás a biztosítási alkusszal? Erről a következő hétvégén számolok majd be.
 
< Előző   Következő >

Szavazások

Mit tesz a nyugdíjpénztári reálhozammal?
 
Biztos, ami biztos© 2021 Biztos, ami biztos
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Szoftver partner:HelmetSoft +36/30/632-3173