Biztos, ami biztos

Hírmorzsák

Miután egy hetet eltöltöttél azzal, hogy egy nagyon jó ügyfél kockázatait felmérd kiderül, hogy egy másik alkusznak adja a megbízást.
 

Kötelező 2015 PDF Nyomtatás E-mail
A biztosítóknak már nem kell nyomtatott tarifát kiadni. Sőt! Bármikor díjat hirdethetnek, akár elektronikusan (e-mail, SMS) is. Ezért alakult ki már ebben az évben is az az érdekes statisztika, hogy 15 biztosító összesen 57-szer változtatott a KGFB díjain egy év alatt.


A díjhirdetés egyetlen kötött szabálya, hogy az egyes szerződések évfordulója előtt legkésőbb 50 nappal értesíteni kell a szerződőt az új díjáról. Fontos, hogy ez az értesítés nem kell, hogy levélben történjen! Ha az e-mailek szemetesébe vagy telefonos üzenetben érkezik, akkor is érvényes!
NEM VÁLTOZOTT, hogy a szerződést csak az évforduló előtt 30 nappal lehet felmondani írásban! Az informatikai háttérrendszerem szerencsére minden ilyen apróságra figyel, így az évforduló előtt időben jelez nekem is, én meg Neked, hogy érdemes váltani.

A 2015-ös tarifák is az idei kalkulátorral tudhatók meg:

 

Info: Az utóbbi négy évben csökken azon autó tulajdonosok száma, akik saját maguk (online) kötik meg szerződéseiket. Felismerték, hogy szakember nélkül ma már sok a buktató..., és azt is, hogy amikor szükség van, kell legyen valaki, aki segítséget tud adni az ügyintézésben, kárrendezésben.

A szerződéskötéstől a kárrendezésig teljes körű képviselettel állok szolgálatodra!


 
Következő >

Szavazások

Mit tesz a nyugdíjpénztári reálhozammal?
 
Biztos, ami biztos© 2021 Biztos, ami biztos
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Szoftver partner:HelmetSoft +36/30/632-3173