ALKUSZ IGÉNYFELMÉRŐ


A tartalomhoz

Főmenü:


Kerdoiv

Tájékoztató az adatkezelésről

Tájékoztatjuk, hogy a fenti adatok tekintetében az adatkezelést az Önt felkereső alkusz végzi. Az adatkezelés célja, hogy az Ön által megadott információk és írásbeli hozzájárulása alapján folyamatosan tájékoztassuk Önt személyre szabott ajánlatainkról - így különösen biztosítási és egyes pénzügyi szolgáltatások, továbbá nyugdíj-, egészség- és önkéntes kölcsönös pénztárak, lakás-takarékpénztárak, befektetési alapkezelő társaságok termékeiről, akcióiról. Az adatközlés önkéntes. Az Ön személyes és biztosítási titoknak minősülő adatait bizalmasan, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a biztosításokról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően kezeljük.
Tájékoztatjuk, hogy a személyes adatai kezeléséről Ön bármikor, indoklási kötelezettség nélkül kérhet tájékoztatást, kérheti továbbá adatainak helyesbítését, törlését. Az adatkezelés időtartama az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tart. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-76436/2014.
Az alkusz tájékoztatja Önt, hogy a jelen tájékoztató szerinti adatkezeléssel kapcsolatos bármely kérdés esetén további tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken kaphat: biztos@alkuszom.info, az adatkezelési tájékoztatót ezen a linken olvashatja!
Nyilatkozat adatkezelésről, adattovábbításról:

A fenti tájékoztatást megismertem, tudomásul vettem és annak alapján kijelentem, hogy önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a rögzített adatok alapján az alkusz a különböző pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó ajánlataival közvetlenül megkeressen.

Az adatkezelésről és adattovábbításról szóló nyilatkozatot elfogadja?*:Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe